Navigation Menu
Puerto Princesa River
november 122014

Puerto Princesa River (Undergrundsfloden), Filippinerne

Undergrundsfloden Puerto Princesa på Filippinerne blev i 2011 kåret som ét af verdens 7 natur-vidundere.

Den underjordiske flod er 8,2 km lang, og flyder gennem majstætiske grotter. Den har sin udmunding i det Sydkinesiske Hav ,og den underjordiske flod siges at være verdens længste.

 

 

 

Dette vidunder er sponsoreret af Bloggen, DanmarkogDanskere.dk Lekon – KLS. Bernic – Din rail enclosure

 

Læs mere»
Table Mountain
november 122014

Table Mountain (Taffelbjerget) , Sydafrika

Table Mountain (Taffelbjerget) er placeret bag Cape Town (Kapstaden), og rager 1.086 meter op over havoverfladen med sin flade top . Toppens flade udtryk er blevet ligestillet med en bordplade, og derved er navnet opstået. Bjergets har en bredde på ca. 3 km, hvor der vokser en betagende flora og fauna med mere end 1.470 forskellige blomsterarter. Bjerget er Sydafrikas ikon, og blev i 2011 kåret som ét af verdens 7 natur-vidundere.

Table Mountain

 

 

 

 

 

Dette vidunder er sponsoreret af JJ Mechatronic, CNS fræser – cns fræsning og Kabinetter

Læs mere»
Amazonas
november 112014

Amazonas Regnskov i Sydamerika

Amazonas Regnskov i Sydamerika er verdens største regnskovsområde på ca. 6 mio km2, og dækker områder i ni forskellige lande. Samtidig udgør regnskoven over halvdelen af jordens tilbageværende regnskovsområder. Trods forskelle i artsrigdom har Amazonas Regnskov verdens rigeste plante- og dyreliv. Amazonas floden udspringer fra Andesbjergene, og slynger sig tværs over det sydamerikanske kontinent og ud i Atlanterhavet.

Afskovning er et stigende problem og en rapport fra 2014, viste at afskovningen af Amazonas i august og september var 190 procent højere end samme periode året før. Ifølge U-Landsnyt er en del af det illegale tømmer i dag sminket (ommærket) og bliver solgt som “legalt” tømmer, der havner i USA, Kina og Europa.

I 2011 blev Amazonas kåret som ét blandt de 7 nye verdens naturvidundere og er på UNESCO´s Verdensarvsliste

Læs mere»
Komodo National Park
november 72014

Komodo National Park, Indonesien

Komodo National Park består af tre øer, Komodo, Rinca og Padar og flere andre mindre øer. Komodo er især kendt for sine unikke “indbyggere” – de op til tre meter lange komodovaraner, som vejer omkring 70 kg som voksne. Komodoveranen er verdens største nulevende øgleart, og er i dag fredet. Nationalparken blev oprettet som reservat i 1980 for at beskytte dyre- og naturliv. Nationalparken blev kåret som ét af verden 7 nye natur-vidundere, d. 11.11.11. ved 500 mio. stemmere ifølge “New7WondersFoundation”, og parken er desuden på UNESCO´s Verdensarvslister

 

 

Læs mere»
Halong Bay
november 72014

Halong Bay (Ha Long Bugten) i Vietnam

Flere tusinde kalkstens-øer, i alverdens former og faconer, er spredt ud over den berømte Halong Bay i den nordlige del af Vietnam. Bugten har en 120 km. lang kyststrækning i et område af 1.553 km2. Det smukke sceneri og skønhed har samtidig et rigt dyreliv, og i vandet lever mere end 200 forskellige arter fisk. Skønheden og den interessante biologi i bugten har måske gjort, at den blev kåret som ét af Verdens 7 nye natur-vidundere ved en afstemning den 11.11.11. Ydermere er bugten på UNESCO´s Verdensarvsliste

 

Læs mere»
Jeju Island
november 42014

Jeju Island, Sydkorea

Jeju Island er Sydkoreas største ø, og én af Sydkoreas ni provinser. Øen er  beliggende 130 km syd for Sydkorea, og har ca. 560.000 indbyggere. Øen er Sydkoreas mest populære feriemål og weekend gataway, og er blandt sydkoreanere også kaldt “Sydkoreas Hawaii”. Stedet er kendt for sin vidunderlige natur, vandfald og hvide sandstrande. Midt på øen finder man Sydkoreas højeste bjerg (en sovende vulkan), Halla Mountain på 1.950 meter. Bjerget ligger i Hallasan National Park. Øen er på UNESCO´s Verdensarvsliste grundet dens biodiversitet ,og samtidig kåret som ét af Verdens 7 nye natur-vidundere i 2011.

 

 

Læs mere»
Alle Typer Alle Lokationer Antal Stjerner

Resultater

 • Puerto Princesa River

  Puerto Princesa River

  Verdens 7 nye natur-vidundere

  Read more
 • Table Mountain

  Table Mountain

  Verdens 7 nye natur-vidundere

  Read more
 • Amazonas

  Amazonas

  UNESCO's Verdensarv, Verdens 7 nye natur-vidundere

  Read more
 • Komodo National Park

  Komodo National Park

  UNESCO's Verdensarv, Verdens 7 nye natur-vidundere

  Read more
 • Halong Bay

  Halong Bay

  UNESCO's Verdensarv, Verdens 7 nye natur-vidundere

  Read more
 • Jeju Island

  Jeju Island

  UNESCO's Verdensarv, Verdens 7 nye natur-vidundere

  Read more